Sport

Evadarea lui „Mex” Nedelea

Evadarea lui „Mex” Nedelea

Cosmin „Mex” Nedelea, sportiv legitimat la Corona Brașov, a obținut un nou rezultat remarcabil la etapa de Cupă Mondială de patinaj viteză U23 disputată în Finlanda.

În proba de masstart, duminică, el a ocupat locul 4, ratând la mustață „bronzul”. Reamintim, cu o zi înainte, „Mex” Nedelea se clasase pe locul 2 – detalii, AICI.

„Am încercat un masstart ca la carte. Am evadat în tura 2 împreună cu un norvegian. Am fost pe primele 2 poziții până în penultima tură, unde am fost prins de pluton. Oboseala și-a spus cuvântul – rezultat final locul 4. Ca feeling de final, n-am mai putut să stau în picioare, tremuram și aveam crampe. La 500 de metri am venit locul 9. Urmează Canada, mergem la seniori!”, a declarat performerul Coronei Braşov.

Antrenorul Bogdan Stănescu a precizat: „«Mex» a făcut o cursă foarte bună. La masstart, trebuie să ai și șansă ca să poți câștiga. De data asta a fost foarte aproape de a obține o nouă medalie. Cel mai important este faptul că a luptat până la final și a stors ultima picătură de energie din el”.

Evadarea lui „Mex” Nedelea


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] de viteză Cosmin „Mex” Nedelea a câștigat, cu echipa României (foto), medalia de argint în finala probei de Team Sprint la […]

Back to top button