Sport

Braşovenii au dominat etapa a treia a Circuitului Profesionist de padel

Braşovenii au dominat etapa a treia a Circuitului Profesionist de padel. Etapa a III-a a circuitului profesionist de padel a avut loc în week-end la Braşov, în cele două locaţii Padel Palace.

În Divizia 1 s-au impus Robert Coman şi Armand Baboian, principalii favoriţi. Cei doi au dispus în finală de perechea Ştefan Ungureanu / Alfonso Monteagudo Malbastre, 6-1, 6-1.

Braşovenii au dominat etapa a treia a Circuitului Profesionist de padel. Şi Divizia 2 a fost câştigată de rerpezentanţii Padel Palace Braşov, perechea Ionuţ Anei / Răzvan Paşca impunându-se în finala cu Robert Popescu / Bogdan Vulcănescu.

În competiţia Diviziei 3 s-au impus Ciprian Vârvescu şi Ion Căpiţă, care au câştigat finala cu braşovenii Ioan Moja şi Marian Radu, în timp ce în Divizia 4 pe prima poziţie au fost Vini Poppoviciu şi George Leucuţă.

Braşovenii au dominat etapa a treia a Circuitului Profesionist de padel. În întrecerea fetelor s-au impus Giulia Naicu şi Daria Macoş, care au dispus în finală de perechea Andreea Iordachi/Isabela Dovleag.

Restul învingătorilor:

Mixt 1 – Bogdan Bristan / Giulia Naicu

Mixt 2 – Claudiu Ţigaroi / Diana Măsar

Începători – Andrei Hudişteanu / Andrei Urs

Copii – Alexandru Rozorea / Vladimir Lupu.

„A fost un week-end spectaculos. Suntem bucuroşi şi îi felicităm pe jucătorii braşoveni de padel, care de la etapă la etapă arată un nivel tot mai bun. E un semn că infrastructura de calitate ajută la dezvoltarea jucătorilor. Comunitatea creşte. Am demarat şi o campanie să mergem în cartierele Braşovului cu un teren mobil de padel, pentru ca lumea să cunoască acest sport frumos”, a declarat Ciprian Jurubescu, managerul Padel Palace Braşov.

FOTO: Facebook Padel Palace Romania


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare