Sport

Adversarele româncelor la WTA Madrid Open

Adversarele româncelor la WTA Madrid Open

Organizatorii turneului WTA 1000 de la Madrid au efectuat duminică tragerea la sorți a tabloului principal feminin, acolo unde se află trei jucătoare din România.

În absența Simonei Halep, care a refuzat în ultima clipă wild-cardul oferit, din cauza unei probleme medicale, România va fi reprezentată la competiția din Spania de Sorana Cîrstea, Ana Bogdan și Irina Begu, pe tabloul principal, plus Jaqueline Cristian în calificări.

Ana Bogdan și Sorana Cîrstea se pot plânge de ghinion, de vreme ce au fost repartizate pe tablou în apropierea liderei mondiale Iga Swiatek. Astfel, în primul tur, Ana Bogdan (64 WTA) o va întâlni pe chinezoaica Wang Xiyu(54 WTA) , câștigătoarea urmând să joace cu Swiatek în turul doi.

În schimb, Sorana Cîrstea, cap de serie 27, are un prim tur liber și va juca în turul doi cu învingătoarea duelului Alexandra Eala (Filipine) – Lesia Țurenko (Ucraina). Mai departe, traseul Soranei Cîrstea se intersectează cu cel al polonezei Iga Swiatek.

Cu clasament protejat, Irina Begu este și ea pe tabloul principal, urmând să joace cu Linda Fruhvirtova din Cehia în primul tur.

În calificări se află și Jaqueline Cristian, care va debuta luni contra americancei McCartney Kessler.

Mutua Madrid Open este un turneu din categoria WTA 1000 ce se desfășoară în perioada 22 aprilie – 5 mai. Se joacă pe zgură, iar campioana en-titre este Aryna Sabalenka. Turneul este dotat cu premii totale în valoare de €7,877,020.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare