Sport

BRAȘOVEANUL Pepene, LOCUL 4 într-un concurs FIS la Santa Caterina!!! Victoria i-a revenit unui fondist celebru, în vârstă de 44 de ani!!!

 

Lotul național de schi fond al României a preferat să înceapă noul sezon cu un concurs FIS în Italia, la Santa Caterina Valfurva, când în Finlanda, la Ruka, a fost programată, în week-end, prima etapă de Cupă Mondială.

În proba masculină de 15 kilometri clasic a seniorilor, disputată ieri la Santa Caterina, victoria i-a revenit veteranului italian Giorgio Di Centa, în vârstă de… 44 de ani, care a fost cronometrat în 33.56.6, rezultat pentru care a primit 28.13 puncte FIS. Podiumul a fost completat cu alți doi conaționali ai săi, Sergio Rigoni și Fabio Pasini.

Schiorul fondist brașovean Paul Pepene (CS Dinamo) a sosit al 4-lea, cu timpul de 34.37.2 (44.08 puncte FIS). Dintre români, în top 10 s-a clasat și Daniel Pripici, pe locul 7. 42 de sportivi au terminat întrecerea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare