Sport

BRAȘOVEANUL Octavian Goga, despre experiența trăită la Cupa Mondială din Rusia

 

Președintele AJF Brașov și vicepreședintele FRF, Octavian Goga, a fost unul dintre cei 11 comisari de joc desemnați de FIFA pentru a participa la Campionatul Mondial din Rusia.

Brașoveanul a fost primul reprezentant al României printre comisarii FIFA la turneu final de Campionat Mondial.

Goga a fost delegat la cinci meciuri de la Cupa Mondială, două la Saransk, Peru – Danemarca și Columbia – Japonia, și trei la Ekaterinburg, Franța – Peru, Senegal – Japonia și Mexic – Suedia.

„Totul a fost la superlativ, organizarea a fost impecabilă, nu au existat incidente la nici un meci la care am fost delegat. FIFA împreună cu Comitetul Local de Organizare au conlucrat perfect la acest turneu final, ținând cont de numărul impresionant de fani prezenți la evenimente, atât pe stadioane, acolo unde toate partidele la care am fost delegat s-au jucat cu casa închisă, cât și alte zone cu unde suporterii erau prezenți în număr extrem de mare!”, a declarat Octavian Goga pentru site-ul Federației Române de Fotbal.

De 16 ani observator de joc în Liga 1, Octavian Goga ocupă de șase ani un loc pe lista delegaților UEFA. Din 2016 el a devenit comisar FIFA.

FOTO: frf.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare