Sport

BRAȘOVEANUL Nick Negumereanu, singurul român campion în UFC, la a doua victorie

 

Luptătorul brașovean Nicolae Negumereanu (27 de ani) a câștigat al doilea său meci în UFC, prin K.O.în fața americanului Ike Villanueva, după doar 78 de secunde. Negumereanu, care are acum 11 victorii în MMA, a ajuns astfel la două succese consecutive în UFC (Ultimate Fighting Championship), după ce pierduse la debut în fața rusului Saparbeg Safarov.

Mă simt foarte bine. Dumnezeu mi-a arătat încă odată că mă susține. Sunt foarte fericit că am terminat lupta atât de repede. Mă bucur că adversarul meu nu a pățit nimic grav, până la urmă și el are o familie. Nu am cum să nu mă gândesc și la aceste lucruri. Mă bucur și pentru mine că nu am fost rănit prea tare. Mă bucur pentru tot. Simt că sunt într-o formă foarte bună și, după această victorie, chiar cred că pot lupta pentru titlu. Le mulțumesc oamenilor care mă susțin, oamenilor alături de care lucrez, cu toții mă motivează extrem de puternic și simt că tot ce mi se întâmplă este fantastic. Mă bucur că am ajuns la acest nivel, dar mai am multe de învățat. Am doar 27 de ani. Vreau să lupt cât se poate de mult. Vreau să vin aici să mă pregătesc, să mă antrenez și să profit de toate beneficiile pe care mi le oferă UFC, măcar pentru un an sau doi. Depinde de cum vor decurge lucrurile, dar vreau să rămân aici”, a declarat Nick Negumeranu, după victoria cu Villanueva.

Brașoveanul e singurul român campion în UFC.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare