Sport

Brașoveanul Negumereanu, SENZAȚIE în UFC. „Nu eu, Dumnezeu!”

  • negumereanu.jpg
 

Luptătorul brașovean Nicolae Negumereanu, în vârstă de 27 de ani, a bifat a treia sa victorie consecutivă în UFC, versiunea de elită a MMA (Arte Marțiale Mixte), învingându-l, într-o gală desfășurată în Las Vegas, după un meci dramatic pe nigerianul Kennedy Nzechukwu.

Doi dintre cei trei arbitri l-a declarat câștigător la puncte pe român, cu decizii de 29-27. 

În repriza a treia, sportivul nigerian a fost penalizat cu un punct, deoarece i-a băgat degetul în ochi lui Nick Negumereanu.

„Sunt mulțumit că decizia a fost în favoarea mea. A fost greu, cam un minut nu am văzut destul de bine după o lovitură, dar am vrut să duc lupta la final. Am crezut că mi-a fost zgâriată retina, dar mă bucur că nu a fost așa. Doctorii mi-au spus că ochiul e bine, așa că am continuat. Mi-aș dori să mai lupt măcar de două ori în acest an”, a declarat Nicolae Negumereanu în conferința de presă de la finalul confruntării.

Pe pagina sa de Facebook, lângă poza de mai sus, Negumereanu a scris: „Nu eu, Dumnezeu!”, cu referire la deznodământul fight-ului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button