Sport

Brașoveanul Mihai Covaliu ȘTIE cine va fi portdrapelul României la Olimpiada de la Tokyo!!!…

 

Mihai Covaliu, campion olimpic la sabie la Jocurile Olimpice de la Sydney – 2000, a devenit, după cum se știe, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR).

În această calitate, brașoveanul este implicat, deja, în pregătirea Jocurilor Olimpice de la Tokyo, de anul viitor, știind cine va fi portdrapelul delegației noastre la evenimentul major organizat de Japonia.

„S-a vorbit şi sigur că Simona Halep este unul dintre sportivii emblematici ai României. Există o procedură care va fi urmată şi de această dată. Simona Halep va fi propusă ca portdrapel al României la Tokyo, iar Comitetul Executiv al COSR urmează să valideze această propunere”, a declarat „Cova” pentru Agerpres. 

Jucătoarea de tenis Simona Halep, care n-a participat la ultima ediție a J.O. de vară, de la Rio de Janeiro, și-a exprimat intenția de a participa la Tokyo atât în competiția de simplu feminin, cât și la dublu feminin și la dublu mixt.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare