Sport

Brașoveanul Marius Constantin & Co., BAIE ÎN MARE!

 

Echipa de fotbal Gaz Metan Mediaș, unde brașoveanul Marius Constantin este căpitan, se află în cantonament la Marbella, în Spania.

Cum astăzi în celebra stațiune au fost 16 grade Celsius, antrenorul Edi Iordănescu le-a permis elevilor săi să facă și o baie în mare, pentru călirea organismului.

Altfel, Gaz Metan și-a programat amicalele în stagiul extern, primul fiind marți, cu FC Lausanne, din liga secundă elvețiană. Apoi, pe 17 martie, „alb-negrii” se vor confrunta cu o altă echipă din eșalonul secund din Elveția, Lucerna. În 21 ianuarie, Marius Constantin & Co. se vor testa cu Darmstadt, din 2.Bundesliga, pentru ca după 2 zile să evolueze contra celor de la Shonan Bellmare, din prima ligă japoneză.

Pe 24 ianuarie, Gaz Metan Mediaș va reveni în România, urmând să pregătească primul duel de la reluarea Ligii 1, cu Universitatea Craiova. Obiectivul impus de Edi Iordănescu elevilor săi este accederea în play-off.

Foto: Facebook Gaz Metan Mediaș

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button