Sport

Brașoveanul Marius Constantin, CĂPITAN și la Valladolid!!!

 

Gaz Metan Mediaș a susținut un amical de lux, joi seară, în compania unei echipe din La Liga, Real Valladolid, acolo unde președinte este brazilianul Ronaldo.

Gazdele au câștigat „Trofeul orașului Valladolid”, care este decernat anual din 1972 încoace, grație reușitei lui Toni Villa din minutul 31.

Real Valladolid a dominat clar meciul, putând câștiga la scor, dacă Răzvan Pleșca, goalkeeper-ul Mediașului, n-ar fi avut o serie de intervenții excelente.

Căpitan la Gaz Metan a fost, și de această dată, brașoveanul Marius Constantin (foto: Facebook Real Valladolid), un lider în vestiarul grupării sibiene.

Antrenorul Edi Iordănescu a început partida cu „11”-le: Pleșca – Pleașcă,  M. Constantin, Larie, Trif – N. Roșu, Fofana, Droppa, Sanoh – Ely Fernandes, Cardoso, în repriza secundă rulând tot lotul deplasat.

După acest 0-1, Iordănescu a declarat: „A fost o onoare şi o plăcere să fim aici, pentru asta le mulţumim şi le suntem recunoscători celor de la Real Valladolid. A fost o experienţă interesantă, pentru că suntem o echipă în reformare, cu foarte mulţi jucători tineri. Mă declar mulţumit. În ceea ce privește Liga 1, ne dorim play-off-ul. Am pornit foarte bine în campionat şi eu am încredere că echipa are potenţialul să meargă acolo, chiar dacă nu ne va fi uşor. Avem un buget limitat şi încercăm să îl speculăm la maximum”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare