Sport

Brașoveanul Laszlo Balint – debut cu dreptul la Petrolul Ploiești

Brașoveanul Laszlo Balint „a venit cu noroc”. Asta a scris un fan al „lupilor galbeni” pe contul de Facebook al grupării Petrolului Ploiești, după victoria de aseară, din deplasare, cu Universitatea Cluj, în play-out-ul Superligii.

Rezervele Irobiso și Jyry au marcat pentru Petrolul, întorcând rezultatul. Scorul final, 2-1 în favoarea „lupilor galbeni”.

„Bravo băieților pentru victorie și dl. Laszlo Balint felicitări pentru inspirație și talentul în antrenorat! Joc ofensiv și defensiv când trebuie”, a precizat un alt suporter ploieștean.

De fapt, cei mai mulți dintre iubitorii fotbalului din Ploiești au constatat: „În sfârșit, avem antrenor”.

„Există o responsabilitate și o presiune, dar presiunea e un privilegiu. De aceea ne-am apucat de fotbal, ca să activăm la un nivel cât mai înalt și bineînțeles – când ești la un nivel înalt există presiune, mai ales la cluburi importante precum Petrolul. Punctele puse în joc la Cluj cântăresc foarte greu”, a declarat brașoveanul Laszlo Balint.

După victoria de la Cluj, Petrolul Ploiești a acumulat 25 de puncte în play-out-ul Superligii la fotbal, fiind pe locul 5. Lupta la vârf este, însă, foarte strânsă. Lider este FC Hermannstadt (27 p).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare