Sport

Brașoveanul Laszlo Balint – prima atenționare la Petrolul Ploiești

Brașoveanul Laszlo Balint – prima atenționare la Petrolul Ploiești.

Nici n-a debutat pe banca tehnică a noii sale echipe și Laszlo Balint a primit un „bobârnac”, dat de fostul fotbalist Valeriu Răchită, care a jucat atât la Petrolul Ploiești, cât și la Steaua București.

Contactat de Fanatik.ro, Vivi Răchită a punctat drept corectă numirea lui Laszlo Balint ca antrenor la Petrolul Ploiești: „Marian Copilu nu putea să-l mai țină pe Florin Stângă, pentru că treceau cele 30 de zile de răgaz pentru a putea pune un antrenor. Stângă nu avea licență Pro și a venit Laszlo Balint, vom vedea”.

Brașoveanul Laszlo Balint – prima atenționare la Petrolul Ploiești

Lui Valeriu Răchită nu-i place, însă, faptul că antrenorul brașovean de fotbal a fost impresariat de Bogdan Apostu.

„Sper să vină la Petrolul doar cu colaboratorii săi pe partea tehnică, atât. Să vină fără cei pe care i-a avut ca impresari. Știu ce vorbesc. Sper să vină fără Bogdan Apostu. Balint unde a fost nu a reușit mare lucru și asta zic, sper ca la FC Petrolul, echipa mea de sufelt, să nu eșueze. Bogdan Apostu ar fi o problemă pentru club, deoarece are jucători și la alte echipe. A venit Laszlo Balint și noi trebuie să-l susținem. Noi, toți cei care facem parte din familia Petrolul, trebuie să mergem la meci și să-l susținem pe Balint. E bine că a venit singur, sper să nu-l vedem și pe Bogdan Apostu implicat”, a subliniat Răchită, conform sursei citate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare