Sport

Brașoveanul Laszlo Balint, ANTRENOR la…

 

În sezonul trecut, antrenorul brașovean Laszlo Balint a pregătit echipa din Miercurea Ciuc, în prima serie din Liga 3 fotbalistică, care a fost la un pas de a promova în eșalonul superior.

El a fost în cărți pentru preluarea formației Petrolul Ploiești, până la urmă fiind ales Leo Grozavu acolo, apoi a așteptat să se finalizeze fuziunea între Sportul Snagov și ACS „SR” Municipal Brașov, care, însă, nu s-a mai realizat- detalii aici: BRAȘOV. „Ruptura” dintre ACS „SR” și Snagov, CONFIRMATĂ și de Vivi Răchită!!!.

În cele din urmă, Laszlo Balint i-a luat locul lui Valeriu Răchită la Sportul Snagov, grupare care va evolua în continuare la Ștefănești în Liga 2, fiind dorit insistent de acționarul Victor Angelescu.

„E o provocare pentru mine. Voiam să antrenez în Liga 2. Mă bucur că mi s-a oferit această oportunitate. Am discutat și cu Petrolul, dar aici oamenii au fost perseverenți. Vrem să jucăm un fotbal frumos și să ne batem pentru locurile fruntașe. Ne propunem promovarea, dar în acest sezon, în care vor fi echipe importante în Liga 2, nu este obligatorie”, a declarat Balint pentru gsp.ro.

Balint a mai afirmat, potrivit aceleiași surse: „Au fost discuții ca echipa din Snagov să meargă la Brașov. La un moment dat, totul era bătut în cuie, cel puțin la nivel verbal. Au intervenit ceva probleme când s-au apropiat de semnarea actelor și totul a picat”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare