Sport

Brașoveanul Isăilă, la STARTUL unui nou sezon în EAU! UPDATE. Ce a făcut în prima etapă?!…

 
UPDATE. Echipa pregătită de „Isă” a pierdut în runda inaugurală a primei ligi din EAU, 0-1 pe teren propriu cu Al-Wasl. Ramiro a înscris pentru oaspeți în minutul 90+3.
 
…………………………………………………………………………………………………..
 
Baniyas FC, echipa antrenată de brașoveanul Daniel Isăilă, începe astăzi un nou sezon fotbalistic în Emiratele Arabe Unite, sperând să confirme miracolul produs în anul competițional precedent, anume ocuparea locului secund în campionat și calificarea în grupele Ligii Campionilor Asiei.
 
Diseară, Baniyas FC va întâlni, pe teren propriu, gruparea Al-Wasl, pregătită odată și de Laurențiu Reghecampf, în cel mai important meci al primei etape din EAU. 
 
Înainte de acesta, Daniel Isăilă a declarat într-o conferință de presă: „Suntem nerăbdători să începem cu dreptul, să continuăm cu aceeași ambiție și aceleași aspirații și să livrăm performanțe remarcabile. La început de sezon, este greu, din cauza căldurii și a umidității, însă sunt aceleași condiții pentru toate formațiile”.
 
„Isă” a punctat că nu se va baza, contra celor de la Al-Wasl, pe căpitanul Fawaz Awana, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, și pe Joao Victor, accidentat, subliniind: „Au și plecat o serie de jucători importanți din sezonul trecut, precum Al-Shamsi, Joao Pedro și Amer Rahman”.
 
„Sunt, însă, bucuros, întrucât văd că toții fotbaliștii mei sunt flămânzi de victorii”, a conchis Isăilă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare