Sport

Brașoveanul „Isă”, OFERTĂ SURPRIZĂ!!! La concurență cu Adi Mutu…

 

Se știe, antrenorul Daniel Isăilă are o activitate apreciată la echipa Al-Hazem, ocupanta locului 8 în prima ligă din Arabia Saudită.

Mai nou, așa cum a precizat Telekom Sport, citând surse federale, el este în cărți pentru a reveni la reprezentativa de fotbal tineret a României, pentru a-l înlocui pe Mirel Rădoi, care este ca și numit în locul lui Cosmin Contra la Naționala de seniori, după ce astăzi a fost validat de Comisia Tehnică a FRF.

„Isă” este o variantă, alături de Adrian Mutu, de la formația secundă a grupării Al-Wahda, din Emiratele Arabe Unite, și de Costel Enache, în prezent fără angajament. Alte nume vehiculate sunt – VEZI AICI: Rădoi, SELECȚIONER! Un ex-„stegar”, la tineretul României?!…

Totuși, pare greu de crezut ca Isăilă să accepte propunerea FRF, întrucât el a plecat de la Naționala U21 la Al-Hazem, justificându-și alegerea astfel: „Din punct de vedere financiar, oferta era de nerefuzat”.

Se știe, în urma plecării tehnicianului brașovean – care a debutat în antrenorat la Precizia Săcele, Mirel Rădoi a fost înscăunat la U21, selecționată cu care a reușit calificarea la Euro 2019 și apoi la Jocurile Olimpice de la Tokyo – 2020.

CITEȘTE ȘI: JOACĂ TARE. CONDIȚIA pusă de Mirel Rădoi pentru a prelua Naționala României

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare