Sport

Brașoveanul „Isă”, CADOU AMAR de Crăciun

 

În a doua zi de Crăciun, Baniyas FC, echipa antrenată de brașoveanul Daniel Isăilă, a jucat în deplasare contra celor de la Al-Sharjah, acolo unde activează tehnicianul Cosmin Olăroiu.

Meciul a contat pentru etapa a 11-a a primei ligi fotbalistice din Emiratele Arabe Unite, gazdele impunându-se clar, scor 3-0.

Astfel, trupa lui „Isă” se află pe locul 11, înspre coada clasamentului, cu 12 puncte acumulate, iar gruparea pregătită de „Oli” a urcat pe a 4-a poziție, cu 19 puncte. Lider e Al-Ain (27 p).

Despre Al-Sharjah, Isăilă a relatat într-o conferință de presă: „Este o echipă cu jucători de mare calitate, care are și o stare de spirit excelentă după rezultatele pozitive din ultima vreme”. 

În ceea ce-l privește pe Olăroiu, Daniel Isăilă a punctat: „E un antrenor minunat, cu un CV galonat. Are multe trofee câștigate și merită tot respectul”. 

Se știe, „Isă” s-a aflat și el în vizorul Comisiei Tehnice a FRF pentru a fi numit selecționer la prima noastră reprezentativă, dar alesul pare a fi Adrian Mutu.

Antrenorul brașovean, care are – acum – o situație delicată la Baniyas FC, din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare, va avea parte, în curând, de o nouă provocare: participarea în grupele Ligii Campionilor Asiei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare