Sport

Brașoveanul George Colțea – noi puncte în Cupa Mondială / Pe ce loc se află în clasamentul general

Brașoveanul George Colțea – noi puncte în Cupa Mondială.

Biatlonistul născut în Zărnești s-a clasat pe locul 36, sâmbătă, în proba de sprint (10 km) de la Soldier Hollow (SUA), având o întârziere de 1.36 minute față de câștigător, francezul Eric Perrot (22.19.8). Acesta a bifat prima victorie din carieră într-o etapă de Cupă Mondială.

Un alt dinamovist brașovean, George Buta, s-a calificat pentru cursa de pursuit de astăzi, ocupând locul 56, la 2.11 secunde distanță de învingător.

Un alt francez, Emilien Jacquelin, a ocupat locul 2 la sprint (+3.9 secunde), iar norvegianul Johan Olav Botn a urcat pe ultima treaptă a podiumului.

Brașoveanul George Colțea – noi puncte în Cupa Mondială. În ierarhia generală a Cupei Mondiale la biatlon, primele 6 poziții sunt ocupate de norvegieni, cu Johannes Thingnes Boe (902 puncte) lider. George Colțea se află pe locul 54, cu 40 de puncte, iar George Buta (19 p) este al 67-lea. Dmitrii Shamaev, un alt sportiv ce reprezintă România, are locul 81, grație celor 6 puncte obținute. Clasamentul complet – AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare