Sport

Brașoveanul George Colțea – cursă reușită la Europenele de biatlon / Încă 2 „tricolori” în top 30

Brașoveanul George Colțea – cursă reușită la Europenele de biatlon.

Francezul Antonin Guigonnat a câștigat astăzi cursa de 10 kilometri sprint din cadrul Campionatelor Europene de biatlon organizate la Brezno Osrblie (Slovacia). A fost unul dintre puținii sportivi cu trageri impecabile în poligon. El a fost cronometrat în 22.51.9 minute, fiind cu 14,5 secunde mai rapid decât norvegianul Johan Olav Botn (2). Pe locul 3 s-a clasat un alt norvegian, Isak Frey (+ 16,7 secunde – 1).

Deși vârfurile Cupei Mondiale nu au fost prezente, mulți biatloniști de top au participat în această probă de sprint.

Brașoveanul George Colțea – cursă reușită la Europenele de biatlon

George Colțea (foto), legitimat la CS Dinamo, a încheiat întrecerea pe un merituos loc 13, sosind cu un handicap de 56 de secunde față de învingător. Zărneșteanul a avut și o tură de penalizare. Dmitrii Shamaev, care concurează pentru România, a terminat pe locul 16 (+1.05.4 minute – 0). În top 30, pe a 29-a poziție, s-a situat un alt brașovean, Cornel Puchianu, de la CSA Steaua (+1.28.8 minute – 2).

De asemenea, George Buta s-a clasat pe locul 43, iar Raul Antonio Flore a fost al 61-lea. 127 de biatloniști au ajuns la finiș. Clasamentul complet – AICI.

Acum 2 zile, în proba masculină de 20 km individual, George Colțea s-a clasat pe locul 13, Dmitrii Shamaev, pe locul 14, George Buta, pe locul 25, Cornel Puchianu, pe locul 33 și Raul Flore, pe locul 70, dintr-un total de 111 sportivi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare