Sport

Brașoveanul Ganea „invită” ANAF-ul în fotbalul românesc! Care erau patronii deștepți?…

  • ganea_4.jpg
 

Acum antrenor liber de contract, fostul internațional Ionel Ganea, cel ce a debutat, ca jucător, în primul nostru eșalon, la FC Brașov, deplânge starea în care a decăzut fotbalul românesc.

„Ganezul” le-a transmis fanilor să nu-și facă iluzii privitor la performanțe obținute de echipa națională când în Liga 1 e jale mare.

„Pe timpul meu nu erau probleme din ăstea cu plățile, cu insolvențe. Și noi nu aveam bani din televiziuni, unde sunt milioane multe. Păi ce se face cu banii ăștia? Unde se duc? Ce fac cei de la ANAF, caută să ia oamenii din piață, dar nu se duc la ăștia mari, care fură milioane, care devalizează? Și noi aveam salarii mari; păi eu la Craiova luam 15.000 de dolari (pe lună – n.r.), la fel am avut și la Dinamo. La Rapid am încasat 50.000 de dolari, pentru 6 luni. Și existau jucători care aveau salarii mai mari, dar tot nu existau probleme cu plata. Păi mai avem noi patroni ca George Copos, Cristi Borcea, Vasile Turcu, Jean Pădureanu și nu numai? Nu mai avem. Ăștia erau oameni deștepți, nu ce avem azi”, a declarat Ionel Ganea pentru playsport.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button