Sport

Brașoveanul Gabi Tamaș, ÎNCĂ UN PROCES în Israel!!! ÎN VIZORUL noului selecționer…

 

În afara „episodului” în care a șofat cu viteză excesivă pe autostradă (205 km/oră) și în stare de ebrietate, stând în pușcărie o săptămână, înainte de a fi judecat, Gabi Tamaș a mai călcat o dată pe bec în Israel.

Fundașul central născut în Brașov a povestit la PRO TV că mai are pe rol un proces în „Țara Sfântă”: „Primul proces al meu de care nu știați s-a amânat până în ianuarie (2020 – n.a.). În primul an când am fost în Israel am mai comis-o o dată, băusem o bere. Acolo nu ai voi să bei nici măcar o bere. M-au prins la volan, aveam alcoolemia foarte mică, dar puțin peste limită. A fost un proces, a fost amânat, după care a venit problema asta mai mare la un an (vezi ceea ce i s-a întâmplat, descris mai sus – n.a.). Nu știu ce vor să facă, avocatul se va ocupa și de asta”.

Apoi, Gabi Tamaș a relatat, pentru sursa citată, coșmarul de care a avut parte în Israel la finele sezonului trecut. După săptămâna în care a stat în spatele gratiilor, a ajuns, o lună, în arest la domiciliu, „stând 24 de ore din 24 cu cineva lângă mine; nu aveam voie să părăsesc casa nici măcar până la lift”. Apoi, el a trecut la munca în folosul comunității, „2 luni de zile, 7-8 ore pe zi”. A lucrat într-un spital, ducând mâncarea, de la bucătărie, în saloanele bolnavilor. După-amiaza se ducea la antrenamentele echipei sale.

„Asta e viața, nu a fost nimeni lângă mine să mă ajute. Nu se putea face nimic, eram un străin într-o țară străină… Nu vreau să mă accepte nimeni, eu vreau să îmi fac munca mea, pentru care sunt plătit și… sănătate. Restul este viața mea, toți facem prostii, dar, poate, eu sunt mai mediatizat. Am primit toate surprizele”, a subliniat Gabi Tamaș.

În prezent, fundașul central în vârstă de 36 de ani este într-o formă sportivă foarte bună la Astra Giurgiu, unde face un trio formidabil cu Denis Alibec și Constantin Budescu, alți doi jucători „răsfățați”. Și, de ce nu, chiar se gândește la titlu în Liga 1!

Întrebat dacă ar mai reveni la echipa națională de fotbal, Gabi Tamaș a fost categoric: „Dar eu nu m-am lăsat niciodată. Când am fost chemat, am zis «Da». N-ai cum să refuzi”.

Și, în ciuda conflictului avut de Gabi Tamaș cu Mirel Rădoi acum câțiva ani, când antrenorul l-a dat afară de la FCSB pe motive de indisciplină, iată că noul selecționer nu este ranchiunos…

„Din punctul meu de vedere, Tamaș a fost cel mai bun jucător de pe teren în meciul FCSB – Astra, scor 1-3. Ceea ce face pe teren e îmbucurător și reprezintă o șansă pentru el să revină la Națională. Nu au nici o importanță conflictele noastre din trecut”, a punctat Mirel Rădoi la Telekom Sport.

Și Gabi Tamaș și-a permis, tot la PRO TV, să-i dea un sfat selecționerului Rădoi: „Să dea milităria jos din pod și să-i învețe pe ăștia cum era pe vremuri, când ne tremura glasul, ziceam… «săru-mâna, nea Piți!»”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare