Sport

Brașoveanul Florin Iacob, LA ÎNĂLȚIME! Ce a declarat antrenorul ex-„stegar” Laszlo Balint după victoria din „Ștefan cel Mare”?!…

 

UTA Arad, echipa antrenată de brașoveanul Laszlo Balint, a dat lovitura luni seară în „Groapă”, învingând-o cu 1-0 pe FC Dinamo, formația „spaniolă” pregătită de Cosmin Contra. Golul lui Ioan Hora, din penalty, în minutul 42, a făcut diferența.

La acest succes al „Bătrânei Doamne”, primul din actualul sezon al Ligii 1, a contribuit și portarul brașovean Florin Iacob, care a avut o prestație excelentă. De notat că „Pensionarul”, unul dintre fotbaliștii de bază ai arădenilor în eșalonul secund, a fost titularizat în premieră în actuala stagiune. 

Pe când Cosmin Contra a fost criticat dur de fanii „câinilor” pentru acest eșec, aceștia acuzându-l că a transferat toți „obosiții” în ultimele zile („parcă veneau de la schimbul 3”), Laszlo Balint, fericit, a declarat: „Vreau să îi felicit pe băieți, am știut că vom ajunge în situația în care va trebui suferim și să absorbim presiunea adversarilor, pentru că eram conștienți de calitatea jucătorilor de la Dinamo… Mă bucur mult pentru moralul lor și pentru atmofsera noastră de acum. În primele 3 etape meritam mai multe puncte, iată că lucrurile se echilibrează și sunt convins că vor rămâne echilibrate până la finalul campionatului. Săptămâna trecută a fost reușită din toate punctele de vedere, i-am simțit pe jucători determinați, victoria de acum e exclusiv meritul lor”.

Astfel, UTA Arad a acumulat 6 puncte după 5 etape, urcând pe locul 11 în primul eșalon, acolo unde Universitatea Craiova (15 p) este lider.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare