Sport

Brașoveanul Covaliu, FĂRĂ EMOȚII! Și un cetățean de onoare al Râșnovului CANDIDEAZĂ…

 

Mihai Covaliu, fost scrimer la defuncta grupare CS Tractorul Brașov – campion olimpic la sabie în 2000, la Sydney, este singurul candidat pentru funcția de președinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR). Prin urmare, în cadrul Adunării Generale de alegeri a COSR programată a avea loc în data de 24 septembrie, „Cova” va beneficia de al doilea mandat în fruntea forului olimpic de la noi din țară.

Sunt trei posturi de vicepreședinte al COSR, pentru acestea înscriindu-se în cursă Alexandru Dedu, președintele Federației Române de Handbal, Elisabeta Lipă, președintele Federației Române de Canotaj, și Camelia Potec, președintele Federației Române de Natație.

Pentru funcția de membru al COSR, ca reprezentant al sporturilor olimpice de iarnă, se „bate” și Puiu Gaspar, secretarul general al Federației Române de Schi Biatlon, care este și cetățean de onoare al Râșnovului, pentru contribuția adusă la dezvoltarea săriturilor cu schiurile în zonă (se știe, pe Valea Cărbunării se organizează etape de Cupă Mondială la sărituri cu schiurile, atât la feminin, cât și la masculin).

Lista nominală a tuturor candidaturilor, AICI 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare