Sport

Brașoveanul Balint – înlocuit cu Rednic

Brașoveanul Balint – înlocuit cu Rednic.

UTA Arad a renunțat la serviciile antrenorului brașovean Laszlo Balint, în urma ultimei înfrângeri din Superliga de fotbal.

Pe site-ul UTA Arad s-a relatat în acest sens: „În urma unei analize profunde și îndelungate a situației din clasament, conducerea clubului împreună cu staff-ul tehnic au ajuns la un acord comun – chiar dacă nici o parte nu și-a dorit acest lucru, însă am ținut toți cont de binele echipei – ca, începând de astăzi, să se facă o schimbare la nivelul băncii tehnice, printr-o înțelegere amiabilă de reziliere. Le dorim succes în continuare tuturor, mulțumim, Gyuszi Balint, că după 57 de ani jucăm semifinala Cupei României!”.

Brașoveanul Balint – înlocuit cu Rednic. Imediat a fost anunțat înlocuitorul lui Laszlo Balint la UTA Arad – Mircea Rednic. „Puriul” are misiunea de a salva „Bătrâna Doamnă” de la retrogradare și de a încerca să… câștige Cupa României.

Altfel, liber de contract, Laszlo Balint ar putea fi contactat de cei ce se ocupă de destinele FC Brașov. Mai ales că antrenorul este brașovean, iar gruparea coordonată de Primărie se confruntă cu o criză majoră de identitate. Totuși, Dan Alexa mai are un an de contract…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button