Sport

Brașoveanca Mihaela Hogaș, NR. 1 MONDIAL!!!

 

După ce ieri a cucerit medalia de argint în proba de 1.000 de metri din cadrul etapei de Cupă Mondială neoseniori de la Minsk – vezi: BRAȘOV. Mihaela Hogaș, „ARGINT” în finala Cupei Mondiale!, patinatoarea de viteză Mihaela Hogaș a reușit astăzi un rezultat fabulos.

Tot în etapa de Cupă Mondială desfășurată în capitala Belarusului, sportiva Coronei Brașov a câştigat medalia de aur în finala cursei de 500 de metri, depășindu-le pe italianca Linda Rossi şi Ekaterina Sloeva din Belarus, celelalte clasate pe podium. În clasamentul general mondial, Mihaela Hogaş este tot pe prima poziţie, urmată de Lea-Sophie Scholz (Germania) şi Xue Lin (China).

„Mi-am dorit foarte tare să aud imnul României, să am aurul la gât şi să trăiesc real ceea ce era doar un vis. Sunt fericită şi simt cu adevărat că munca de până acum a meritat cu prisosinţă… Această medalie se datorează multor oameni şi sunt extrem de fericită că astăzi le-am adus, în special lor, o mare bucurie. Faptul că sunt pe locul 1 şi în clasamentul general îmi dublează emoţiile şi, sincer, cred că nici nu realizez acum, deşi am trofeul în mână şi medalia la gât…”, a declarat Mihaela Hogaș, vizibil emoționată.

„Sunt fericit şi emoţionat. Simţim cu adevărat că merită toate eforturile noastre, că merită lunile state departe de casă, ca să ne putem antrena în condiţii bune pe piste de nivel european, iar pentru asta chiar vreau să mulţumesc Municipalităţii şi clubului Corona care au susţinut mereu cantonamentele noastre şi participarea în concursuri importante din toată lumea. Toate acestea ne-au adus unde suntem astăzi, şi anume la o Cupă Mondială, cu o sportivă a Coronei cu aurul la gât. De asemenea, faptul că Mihaela Hogaş este pe locul 1 şi în clasamentul general, în faţa sportivelor din Germania şi China, este o performanţă foarte mare şi sperăm din suflet ca ea să fie sănătoasă, pentru că ne dorim să rămânem în top şi, de ce nu, să urcăm acolo şi cu alţi patinatori ai Coronei”, a precizat și antrenorul Bogdan Stănescu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare