Sport

Brașoveanca Dana Haralambie, prima în topul pe 2016 al Federației Române de Schi Biatlon

 

Săritoarea cu schiurile Dana Haralambie (CS Dinamo), care a reușit un loc 4 la Campionatele Mondiale de juniori, organizate în 2016 chiar în România, a fost desemnată cea mai valoroasă sportivă a anului de Federația Română de Schi Biatlon. Pe poziția a doua s-a clasat fondistul Paul Pepene (CS Dinamo), podiumul fiind completat cu biatlonistul Cornel Puchianu (CSAMB Predeal).

Despre comportarea sportivilor „tricolori” în 2016, secretarul general al FRSB, Puiu Gaspar, a comentat: „Nu au fost la nivelul pe care l-am așteptat, după investițiile făcute. Mulți sportivi nu au confirmat, în special la biatlon, astfel că s-a făcut puțină curățenie. Ioana Cârstea, Florina Dănilă și Ștefan Gavrilă au fost scoși din lotul național. La schi fond s-a văzut o creștere clară și așteptăm Campionatele Mondiale din 2017, de la Lahti, unde sperăm să facem o figură frumoasă. Ne dorim ca anul următor să fie mult mai bun pentru sportivii noștri”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare