Sport

Brașovean, în TURUL DE SCHI. Misiune infernală…

 

Fondistul brașovean Paul Pepene va participa la Turul de Schi, competiție care începe mâine și se întinde pe durata a 10 zile, până în 5 ianuarie 2020.

Turul de Schi, ajuns la a 14-a ediție, va avea loc în trei stațiuni, Lenzerheide (Elveția), Toblach și Val di Fiemme (ambele din Italia). Ca o noutate față de edițiile precedente, ultima cursă, „Final Climb”, va fi una de masstart, cu două puncte intermediare de sprint, și nu un pursuit.

Fiecare sportiv care termină Turul de Schi va primi puncte în Cupa Mondială de schi fond. Câștigătorului i se atribuie 400, ocupantul locului doi va avea 320, cel de pe trei va beneficia de 240, în timp ce ultimii, de la locul 41 în spate, vor primi câte 5.

Prima cursă masculină va avea loc mâine, fiind un masstart în stilul liber pe distanța de 15 kilometri. Apoi, duminică, va fi un sprint, de asemenea în stilul liber.

Paul Pepene, sportiv legitimat la CS Dinamo, a participat în acest sezon, până acum, la un singur concurs de Cupa Mondială, pe 15 decembrie, la Davos, în Elveția, unde a terminat în puncte, pe locul 25, proba de 15 kilometri în stilul liber.

Ultima întrecere a sa a fost cea de la St. Ulrich, în Austria, 15 kilometri în stilul clasic, contând pentru Alpen Cup, unde a sosit pe a 5-a poziție.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare