Sport

Brașovean cooptat în STAFF-UL TEHNIC al Gloriei Bistrița!!! Avertisment pentru Corona în perspectiva „dublei” din Cupa EHF…

 

Pe contul de Facebook al echipei de handbal feminin Gloria Bistrița, care aseară a reușit o victorie de senzație în Liga Națională – amănunte, aici: BRAȘOV. ATENȚIE, CORONA! Adversara brașovencelor din Cupa EHF a spulberat campioana / Corona – CSM București, ce miză!!!, s-a anunțat cooptarea în staff-ul tehnic a antrenorului cu portarii Gabriel Borodi.

„Am venit cu sufletul deschis la Bistrița. E o provocare pentru mine. Îmi doresc să fac performanță în Liga Florilor, nu doar în competițiile masculine. Vreau să ajut cât mai mult echipa și împreună cu colegii mei din staff-ul tehnic să ne aducem aportul la cât mai multe victorii ale Gloriei”, a declarat brașoveanul pentru sursa citată.

Gabriel Borodi a evoluat în decursul carierei la Tractorul Brașov, Dinamo Brașov, CSM Oradea, HCM Constanța, Dinamo București, Steaua București și Dunărea Călărași.

Din 2015 și-a început cariera ca antrenor, mai întâi la CNOT Brașov, după care la HC Farul Constanța, CNOPJ București și Dinamo București.

Se știe, Gloria este adversara Coronei Brașov în turul trei preliminar al Cupei EHF, primul meci între cele două formații în această competiție continentală urmând a avea loc chiar sâmbătă, la Bistrița.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare