Sport

BRAȘOV. Victor Maygurov, prim vicepreședinte IBU: „După 2018, baza de la Cheile Grădiștei poate intra în circuitul Cupei Mondiale de biatlon”

  • cheilegradistei.jpg
 

La Campionatele Mondiale de biatlon role, care au avut loc la finalul săptămânii trecute la Cheile Grădiștei, a fost prezent și prim vicepreședintele Federației Internaționale de Biatlon (IBU), rusul Victor Maygurov, care a avut doar cuvinte de laudă la adresa bazei din județul Brașov, despre care a spus că după 2018 ar putea intra în circuitul Cupei Mondiale de biatlon.

„Am fost pentru prima dată la Cheile Grădiștei și am găsit o bază superbă, un loc ideal pentru biatlon. România poate avea un viitor frumos cu ajutorul acestui loc. Competiția a fost organizată la un nivel bun, iar perspectivele sunt cu adevărat frumoase. Pentru viitor vom avea aici Campionatele Mondiale de iarnă pentru juniori. Apoi, sunt șanse ca aici să organizăm o etapă din cadrul Cupei IBU. După 2018 putem vorbi despre competiții de top. Este posibil ca această bază să intre în circuitul Cupei Mondiale și, de ce nu să ținem aici o ediție a Campionatelor Mondiale de biatlon de iarnă pentru seniori”, a declarat Maygurov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare