Sport

BRAȘOV. Viceprimarul Flavia Boghiu A ABANDONAT! Explicații…

 
Flavia Boghiu, viceprimarul USR al orașului nostru, a participat sâmbătă la semimaratonul montan Brașov, susținând că a învățat o lecție extraordinară.
 
„După aproximativ 18 km, o gleznă scrântită, trei opriri în care am vărsat toată apa pe care am băut-o, pe fondul epuizării fizice și lipsei de antrenament, am abandonat cursa. Renunțarea nu-i ceva ușor de digerat, mai ales că am mai terminat cursa asta acum doi ani. Bine, atunci apucasem să mă pregătesc fizic.
Vă ziceam de lecția pe care am învățat-o. E ok să îți pui obiective ambițioase, dar mai important e să îți cunoști și accepți limitele. Ah, și a fost despre prietenie și solidaritate. Alex și Alexandra au stat alături de mine pe tot traseul, deși Alex era în formă și ar fi putut să scoată un timp foarte bun.
 
Se zice că important este nu drumul, nu destinația, ci mai ales cu cine îl parcurgi. Astăzi drumul a fost greu, n-a fost degeaba și am fost în compania a sute de participanți foarte faini”, a relatat Flavia Boghiu


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare