Sport

BRAȘOV. VIAȚA după TERAPIA CU LASER. Ce se întâmplă cu handbalul de la Corona. S-a decis antrenorul echipei care va începe în Divizia A

 

Marius Fetti este omul care trebuie să reconstruiască handbalul feminin de la Corona Brașov, echipă care, în urma cazului terapiei cu laser interzisă de WADA, a căzut de pe culmile cupelor europene în prăpastia Diviziei A din România.

Deja se știe că echipa de la poalele Tâmpei va începe reconstrucția și va porni din vară în eșalonul secund.

Conform informațiilor noastre, Simona Gogârlă va fi antrenoarea echipei în proporție de 99,9%. Doar în cazul în care ar veni o ofertă de la o echipă importantă din străinăte, Gogârlă nu va antrena noua Corona Brașov.

„Este o mare provocare pentru mine. Am ambiţia de a readuce handbalul braşovean acolo unde îi este locul. Preiau această secție într-un moment dificil, motiv pentru care voi incerca să restructurez treptat, pe principii sănătoase şi eficiente, handbalul de la Corona. Am un proiect amplu, de lungă durată, însă priorităţile majore sunt dezvoltarea centrului de juniori şi revenirea echipei de senioare în Liga Naţională. Braşovul a fost dintotdeauna un pol important al handbalului românesc şi asa trebuie să fie în continuare”, a declarat Marius Fetti.

CITEȘTE ȘI: CORONA BRAȘOV. Mâța blândă…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare