Sport

BRAȘOV. Update. Corona, evoluție solidă, trei puncte importante

 

Corona Brașov a făcut un meci excelent și a reușit să învingă una dintre grupările în formă din Liga Națională de handbal feminin, HCM Rm. Vâlcea.

În această seară, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, echipa antranată de Dumitru Berbece a arătat mult mai bine decât în turul campionatului și s-a impus cu 25-21 (13-7). Denisa Dedu a fost la nivelul prestațiilor pe care le-a avut la Campionatul European din luna decembrie, apărarea a funcționat excelent în majoritatea timpului, iar în atac s-au găsit de cele mai multe ori soluțiile ideale. corona a pornit lansat și la capătul primului sfert de oră conducea cu 10-3. La pauză, brașovencele au intrat cu o diferență liniștitoare, 13-7, suficinetă pentru o repriză secundă liniștită. Chiar dacă oaspetele au avut spre final câteva minute bune și s-au apropiat la doar două lungimi, 20-22, formația de la poalele Tâmpei nu a căzut și până la urmă a obținut o victorie meritată.

Pentru Corona au marcat: Chiper – 7 g, Pricopi – 5 g, Crăciun – 4 g, Dincă și Neagu – câte 3 g, Dedu, Bondar și Ciuciulete – câte 1 g.

„Un meci senzațional făcut de echipă. Victoria este a tuturor, nu doar a mea. Mă bucur că am câștigat această partidă. Chiar dacă am făcut și greșeli, cel mai important este că am luat cele trei puncte. Locul din clasament nu ne onorează și trebuie să luptăm în continuare pentru a ajunge pe poziția pe care ne-o dorim”, a declarat Denisa Dedu.

Apoi, Adriana Crăciun a comentat: „Chiar am fost o echipă și am luptat una pentru cealaltă. Poarta a fost senzațională, fără ajutorul Denisei nu am fi câștigat. Nu în ultimul rând, publicul a fost incredibil. Le mulțumim și în așteptăm în continuare la sală. În tur cred că am fost puțin blocate psihic. Am discutat și ne-am spus că este cazul să ne trezim, pentru că nu mai avem voie să facem pași greșiți. Poate e bine că suntem cu cuțitul la os. Aceste victorii ne dau încredere, dar urmează un meci foarte greu, la Zalău, o partidă cu încărcătură, o luptă”.

În fine, antrenorul Dumitru Berbece a menționat: „Trebuie să le felicit pe fete, dar și acest public minunat pe care îl avem. Știam că vom avea în față o echipă cu pretenții, care venea după trei victorii. Ne-au speriat cu rezultatele lor. Dar, prin dăruirea fetelor, care au dorit să arate că și noi suntem o echipă, am reușit să câștigăm. Ne așteaptă un nou meci foarte dificil, la Zalău. Dar fetele trebuie să aibă încredere în ela, au arătat că pot. Au fost și câteva lucruri mai puțin bune, dar și foarte multe reușite în disputa de astăzi. Apărarea, ajutată și de Denisa, a fost extraordinară în prima repriză. În partea a doua am cedat puțin, mai ales după ce două piese importante, Țăcălie și Bondar au ajuns la două eliminari. Până la urmă, cel mai important este că am câștigat”.

În clasament, Corona a urcat pe poziția a șasea, cu 19 p, la două lungimi de CSM Roman și la șase puncte de ocupanta poziției a patra, HC Zalău. Pe locul al treilea este SCM Craiova, cu 26 p, dar oltencele au și un meci în plus. În față, departe sunt CSM București, 39 p și Dunărea Brăila, 31 p. 

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. Corona a câștigat meciul cu Vâlcea!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare