Sport

BRAȘOV. Totul pentru victorie în meciul cu SCM Rm. Vâlcea

 

Deși vor avea în față singura echipă neînvinsă din acest sezon, liderul SCM Rm. Vâlcea, grupare care a reușit două victorii cu CSM București, handbalistele de la Corona Brașov cred în șansa lor.

„Nu ne aşteptăm la un meci uşor, dar vom lupta din primul până în ultimul minut pentru un rezultat bun. Nu ne gândim că vom avea în faţă liderul clasamentului sau că noi suntem acum pe locul al treilea. Intrăm meci de meci cu gândul de a câştiga, indiferent de adversar, chiar dacă uneori ne iese, alteori nu. Sâmbătă jucăm acasă, jucăm în faţa propriilor suporteri, care de fiecare ne-am impins de la spate când ne-a fost greu şi suntem sigure că la fel va fi şi acum. Se ştie deja că SCM Rm. Vâlcea are un lot valoros. Este o formație joacă un handbal frumos, astfe că va fi un meci de urmărit. Noi facem totul pentru a pregăti cât mai bine acest duel. Ne vom lupta cu siguranţă pentru un rezultata favorabil”, a declarat căpitanul Georgiana Ciuciulete.

„Este adevărat că vom avea în faţă una dintre echipele puternice din campionat, dar asta nu înseamnă că meciul este dinainte câştigat de Vâlcea. Ne vom juca şansa pe care o avem şi sperăm să reuşim să ieşim de pe teren învingătoare. Suntem decise să luptăm, să fim o echipă unită şi să facem totul pentru cele trei puncte. Jucăm pe teren propriu şi acesta va fi un avantaj de care sper din suflet să profităm”, a punctat Larisa Tămaș.

Confruntarea Corona Brașov – SCM Rm. Vâlcea, din etapa a opta a Ligii Naționale la handbal feminin, va avea loc sâmbătă, la ora 17.30, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”.

Biletele, care costă 10 lei în tribuna mare, respectiv 15 lei în tribuna mică, au fost puse în vânzare. Tichetele pot fi procurate în fiecare zi, între orele 9.30 și 16.00, de la sediul clubului, aflat în incinta Sălii Sporturilor „D. P. Colibaşi”, la etajul 1 – intrarea dinspre terenul de tenis. În ziua meciului, acestea vor fi disponibile la casele de bilete.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button