Sport

BRAȘOV. Tinerețe fără bătrânețe la AFC Hărman!!! Secretul succesului…

 

AFC Hărman a început să viseze la promovarea în Liga 2, echipa de fotbal fiind lidera primei serii din al treilea eșalon, cu 44 de puncte, la două lungimi în fața ciucanilor pregătiți de Robert Ilyes.

Jurnalistul Ștefan Găvan, de la sports-net.ro, a remarcat că lui Mugurel Buga îi ies și la aproape 40 de ani execuțiile cu călcâiul, „Pele” declarând în acest sens: „Cu ăstea te naști!”. 

„Sper să mă ajute Dumnezeu, să rămân sănătos și să mă bucur de fiecare clipă pe care o am în fotbal. Joc din pasiune și vreau să mă las atunci când simt eu, nu când zic alții. Mi-aș dori să joc și în liga secundă pentru Hărman. Chiar dacă am plecat de la Brașov, le doresc și celor de acolo să promoveze în Liga 1. Cred că zona aceasta are potențial să aibă mai multe echipe în primele eșaloane”, a mai menționat Buga.

Fost căpitan și antrenor al „stegarilor”, Ioan Naghi, socrul lui Mugurel Buga, este director tehnic la formația din Hărman, susținând: „E ceva special să îl antrenez pe Mugurel la finalul carierei, deoarece eu i-am îndrumat și primii pași în fotbal. A fost făcut pentru acest sport, are mult talent și se vede cu ochiul liber diferența uriașă între el și restul fotbaliștilor din Liga 3”.

În afară de Buga, AFC Hărman mai are în lot fotbaliști experimentați, cu destule meciuri jucate în eșalonul de elită, precum Claudiu Ionescu, Florin Stângă, care este și antrenor principal, Rareș Forika.

Potrivit sursei citate, Marius Stoichiță, președintele grupării, este agent șef de Poliție în Hărman. El a explicat că atmosfera de la club, condițiile de pregătire și seriozitatea la plata salariilor constituie cheia succesului: „Ce s-a promis, s-a dat, e important să nu minți jucătorul. Prin fotbal, Hărmanul a evoluat. Nimeni nu credea inițial că vom avea aici foști jucători din echipa națională, dar azi ne «batem» cu echipe ale unor orașe reședință de județ și e un lucru minunat”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare