Sport

BRAȘOV. Tehnicienii de la Colțea 1920, experiență la Celta Vigo

 

Nouă dintre antreorii de la clubul brașovean Colțea 1920 au fost invitați în Spania, la Vigo, pentru un stagiu în care vor lua parte la sesiuni de formare profesională în domeniul fotbalului juvenil dar și de mare performanță.

„Sunt impresionat, nu mi-am imaginat că Celta Vigo e un club așa de mare și de iubit în această zonă a Spaniei. După doar prima zi de cursuri pot spune că mă voi întoarce alt om acasă, mă bucur că președintele nostru ne oferă astfel de șanse și abia aștept să încep să pun aplicare la Brașov din ceea ce ne învață aici colegii spanioli”, a declarat Dan Bona, tehnicianul care, în urmă cu ceva vreme, a promovat-o consecutiv pe Corona Brașov din Liga 4 până în Liga 1.

„Sunt bucuros și recunoscător partenerilor de la Celta Vigo pentru deschiderea care o au față de noi. Antrenorii trebuie să fie la zi cu informațiile din fotbal și de aceea această șansă o consider una foarte mare pentru ei. Și eu personal particip la câteva cursuri dar în domeniul managementului sportiv, este foarte important că avem acces la informații de calitate și putem învăța de la cei buni”, a punctat și președintele clubului brașovean, Ciprian Jurubescu.

În Spania au mest și cinci puști de la Colțea 1920 Brașov, Dennis Suto, Alex Stoian, Alex Angheluș, Rareș Maftei și Flavius Urdă, care se vor pregăti, timp de o săptămână, la academia de performanță a clubului Celta Vigo.

Duminică, antrenorii și micii fotbaliști brașoveni vor fi în tribune la meciul din La Liga, Celta Vigo – Eibar.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare