Sport

BRAȘOV. Surprize, cadouri și personalități la… „Meciul stelelor de Crăciun”!

 

Evenimentul caritabil va avea loc luni, 16 decembrie, la Sala Sporturilor, organizatorii, CS Colțea 1920 Brașov – președinte Ciprian Jurubescu, dorind să readucă zâmbetul, în prag de sărbători, pe fețele unor persoane cu care viața nu a fost așa darnică. Deviza acțiunii este: „Suflet pentru suflet, dăruiește cu dragoste și căldură sufletească”

La meciurile de fotbal programate și-au anunțat prezența nume cunoscute ale Brașovului, precum Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean, fostul scrimer Rareș Dumitrescu, medaliat cu argint la Olimpiada din 2012, sensei Nicu Dascălu, campion mondial la Ashihara Karate, antrenorii Mihai Stere și Ionel Ganea, Daniel Stinghe, multiplu campion național la schi alpin, hocheistul Roberto Gliga, fotbalistul Romeo Surdu, ș.a.

Intrarea doritorilor în sală se va face cu daruri, reprezentând jucării, hăinuțe pentru copii și alimente neperisabile, toate acestea urmând a lua drumul caselor de copii din Prejmer și Zărnești.

Moș Crăciun va fi și el prezent, începând cu ora 20.30, atunci când va împărți cadouri și fericire celor mici.

„Vă așteptăm cu mare drag, să veniți în mijlocul frumoasei noastre familii, unde vă vom primi cu brațele deschise și căldură sufletească!”, este invitația făcută de Ciprian Jurubescu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare