Sport

BRAȘOV. Surpriză pentru handbalistele de la Corona – GALERIE FOTO

  • handbalpolo3_248575.jpg
  • handbalpolo1_248576.jpg
  • handbalpolo2_248574.jpg
 

De Ziua Femeii, handbalistele de la Corona Brașov au avut parte de o surpriză din partea colegilor de la echipa de polo. Băieții antrenați de Aurelian Georgescu au venit cu flori la antrenamentul din această seară al fetelor.

„Era păcat să nu profităm de faptul că suntem la Braşov şi să nu le facem o vizită fetelor de la handbal la antrenament”, a declarat antrenorul Aurelian Georgescu.

„A fost un gest foarte frumos din partea băieţilor de la polo, chiar ne-am bucurat
de această surpziză şi le urăm baftă la meciurile cu Steaua. Ne pare rău că nu
putem merge să îi susţinem dar cu prima ocazie vom fi în tribună la bazin să
vedem un meci de polo. Ei ne-au aruncat o provocare mare, să facem un meci de
polo, dar cred că unul de handbal e mai bun pentru toţi, nu ştiu câte fete ştiu să
înoate”, a menționat Bianca Tiron.

„A fost o surpriză plăcută, chiar nu ne aşteptam să se gândească să vină cu flori la noi la antrenament. Îi mai aşteptăm şi la meciuri şi dacă ne permite programul, mergem şi noi să îi suţinem la bazin. Ştiu că băieţii ne-au provocat la rândul lor la un meci de polo, dar…poate merge cine ştie să înoate, eu nu ştiu să înot dar o să aplaud de pe margine”, a precizat Ana Maria Mârcă.

„Este un gest normal, suntem la Braşov, este 8 Martie şi ne bucurăm că am avut posibilitatea să le facem o surpriză handbalistelor de la Corona, colegele noastre de la club. Ne-ar fi plăcut să vină la meciurile cu Steaua, dar din păcate şi ele au meci, aşa că data viitoare poate avem noroc şi pot veni ele la meciurile nostre şi noi la handbal”, a spus căpitanul echipei de polo Corona Sportul Studențesc, Nicolae Oanță, completat de Vlad Georgescu: „Este prima oară când ne întâlnim cu ele ne-am simţit bine, deşi a fost scurt pentru că şi noi şi ele trebuie să începem antrenamentul, dar sper să ne cunoaştem mai bine, mai ales că suntem colegi la Corona şi trebuie să ne susţinem unii pe alţii. Ne-au promis că data viitoare dacă ni se potriveşte programul, vor veni să ne susţină la meciurile de acasă. Fetele ne-au provocat să facem un meci de handbal şi cred că o să spunem da, mai ales că şi polo este tot un handbal dar în apă”.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare