Sport

BRAȘOV. „Stegarii” au dat-o în bară la Cluj

 

FC Brașov nu a reușit să câștige confruntarea din deplasare cu Universitatea Cluj, din etapa a noua a Ligii 2, Seria a 2-a. Partida s-a încheiat la egalitate, 0-0, iar „stegarii” au pierdut două puncte importante în lupta pentru promovare, în condițiile în care liderul FCM Baia Mare s-a impus la Mediaș. Băimărenii au ajuns la 21 de puncte, cu șapte mai multe decât „galben-negrii”. 

Puțanu a ratat cea mai mare ocazie a brașovenilor pe „Cluj Arena”, fundașul venit de la Viitorul trimițând în bară, după un corner.

„Sunt nemulțumit de acest rezultat, trebuia să luăm cele trei puncte de care aveam nevoie ca de aer. Am dominat partida de început până la final, dar dacă nu marchezi e normal că nu poți câștiga. Am avut o bară, am irosit multe ocazii, nu a vrut să intre mingea în poartă. Păcat”, ne-a declarat președintele „galben-negrilor”, Vasile Dochița.

Totuși, „stegarii” ar putea micșora diferență față de lider. FC Bihor, grupare aflată în faliment, nu s-a prezentat astăzi la Târgoviște și sunt șanse mari să iasă din campioantul Ligii 2 înainte de finalul turului. Dacă acest lucru se va întâmpla, FC Brașov pierde un punct, întrucât a remizat cu respectiva grupare, 1-1. În schimb, FCM Baia Mare va avea cu trei puncte mai puțin, pentru că a câștigat duelul direct cu bihorenii. 

FC Brașov: Căucă – David, Hlinca, Puțanu, Letan – Avram (min. 59 Ene), Poverlovici, Vl. Munteanu (min. 82 Buga), Olteanu – Codoban (min. 75 Rusu) – Matei.

FOTO: www.stiridesport.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare