Sport

BRAȘOV. „Stegarii” au câștigat amicalul cu Popești Leordeni

Atacantul Romeo Surdu şi fundaşul central Alexandru Ichim au șanse mari să joace din retur sub Tâmpa

 

FC Brașov a câștigat cu 2-1 amicalul cu echipa de Liga 3 SC Popești Leordeni, care a avut loc pe terenul sintetic din Tărlungeni. În acest joc, la FC Brașov au evoluat atacantul Romeo Surdu şi fundaşul central Alexandru Ichim, care, aproape sigur vor fi legitimați pentru partea a doua a campionatului Ligii 2.

„Stegarii” au marcat ambele goluri în prima repriză, Surdu, din centrarea lui Vagner, și Goge stabilint scorul pauzei. Tot în primele 45 de minute, Grigorie a ratat o lovitură de la 11 metri și încă o ocazie mare de gol. În partea a doua, oaspeții au redus din handicap, după reușita semnată de Lalciu.

Antrenorul Cornel Țălnar a început meciul cu următorul „11”: Fl. Iacob – Băjan, Poverlovici, Şerban, Stan – Vagner, P. Iacob, I. Popa, Goge – Grigorie – Surdu.

În repriza a doua, FC Brașov a evoluat în formula: Căucă – Cristil, Ciobanu, Ichim, Stan – Manole, Tripşa, Vl. Munteanu, Răchişan – Sburlea, Istrati. 

„O primă repriză bună, în care pe lângă goluri am ratat un penalty și câteva ocazii. În partea a doua, cei care au intrat nu înțeleg că fotbalul nu trebuie jucat după cum gândește fiecare, dar probabil că vom mai aduce două sau trei piese și unii dintre ei vor plânge. Surdu și Ichim sunt bine veniți la echipa noastră, sper să vină și cei doi jucători de la Steaua, probabil și Mamele și atunci putem spune că avem un lot competitiv cu care ne putem «bate» pentru promovare”, a declarat antrenorul Cornel Țălnar. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare