Sport

BRAȘOV. Statistică. Biljana Pesovic și Adrienne Webb, cele mai bune marcatoare ale Cupei României. Cifrele „olimpicelor” în această competiție

 

Olimpia CSU Brașov a pierdut finala Cupei României la baschet feminin, 63-64, cu CSM Târgoviște, dar se poate lăuda cu faptul că a dominat statisticile acestei competiții. Formația de la poalele Tâmpei a marcat cele mai multe puncte, 350, a fost pe primul loc la capitolul pase decisive, 69, dar și la recuperări, 181.

Și la nivel individual, jucătoarele antrenate de Dan Calancea, Nenad Marinkovic și Miruna Crasnic au fost în top.

În ierarhia marcatoarelor, în primele cinci locuri sunt patru jucătoare de la Olimpia CSU Brașov. Cu 82 p, Biljana Pesovic a fost coșgetera competiției, urmată de Adrienne Webb, cu 71 p. Deși nu a jucat în turneul Final 8, fiind accidentată, Michaela Houser a fost a treia în acest top, cu 64 p, în timp ce Kristina Higgins a ocupat poziția a 5-a, cu 57 p.

La pase decisive, Pesovic a fost a doua (19), în timp ce Kristina Higgins a fost prima la recuperări (61).

În fine, la doar 16 ani, Maria Ferariu a fost cea mai tânără marcatoare în această ediție a Cupei României. 

FOTO: Facebook Sepsi Sf. Gheorghe, Powered by CROW Security

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. Olimpia CSU, start în grupa 1-6 a Ligii Naționale de baschet feminin. „Nu mai avem presiune. Vom folosi aceste meciuri pentru a pregăti play-off-ul”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button