Sport

BRAŞOV. START PERFECT. Corona, victorie cu CSM 2 Bucureşti

 

Corona Braşov a debutat cu o victorie în noul sezon al Diviziei A la hanbdal feminin.

În prima rundă, formaţia braşoveană a câştigat, în deplasare, 32-25, cu CSM 2 Bucureşti, după ce la pauză gazdele au condus cu 16-11.

„Chiar dacă ne așteptam la un meci greu, pentru ca prima etapă este grea, am avut un meci foarte greu – nu greu, și asta în mare parte, trebuie să fim realiști, din cauza noastră! Am intrat foarte timorați în joc, nu ne-am apărat deloc, iar în atac am ratat din toate pozițiile! Această primă repriză trebuie să fie un semnal de alarmă și de trezire pentru noi, deoarece campionatul a început! Astăzi am întâlnit o echipă ce nu a avut forță să își păstreze avantajul creat, o echipă fără experiență, dar dacă astăzi întâlneam o formație experimentată, nu știu dacă am fi reușit să întoarcem rezultatul în favoarea noastră! Repriza a doua a fost cam ce așteptăm de la jucătoare. Felicităm echipa pentru victorie și pentru actul secund, dar trebuie să fim realiști și să înțelegem că mai este mult până departe și nimeni nu ne va oferi vreodată vreun cadou!”, a declarat antrenorul Alin Bondar.

Au marcat pentru Corona: Vacariu – 7 g, Moraru – 6 g, Darie şi Soreanu – câte 5 g, Iordachi – 3 g, Lăcătuş – 2 g, Păcurariu, Olaru, Munteanu şi Terzic – câte 1 g.

În runda a doua, Corova va juca pe teren propriu cu Neptun Constanţa. 

FOTO: Arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare