Sport

BRAȘOV. Stadionul, eterna poveste! Ultima variantă…

  • tineretului_4.jpg
 

După București, Cluj, Ploiești, Craiova, Arad, Sf. Gheorghe, în (multe) alte orașe ale țării se fac pași însemnați pentru construirea de noi stadioane moderne, la actualele cerințe FIFA și UEFA.

La Brașov, în ciuda promisiunilor luminoase, este bătut pasul pe loc cu voioșie, în utopia „noului” Municipal, care trebuia să găzduiască meciuri de la… Euro 2012 (o, tempora!).

A plecat George Scripcaru din fotoliul de primar, venind Allen Coliban, care a precizat că are în vedere ridicarea unei arene de 25.000 de locuri. Trebuia făcută consultarea locuitorilor municipiului, iar la finele anului trecut era stabilit să fie anunțat amplasamentul acesteia. Fuseseră vehiculate două zone: Triaj și Rulmentul…

Acum, din ce am aflat pe surse, noul obiectiv al Municipalității este refacerea Stadionului „Tineretului”, inaugurat în 1937. Cum s-ar face, cu câți bani și când s-ar finaliza investiția, rămâne de văzut.

În orice caz, s-a vehiculat că de această chestie nu se va ocupa Direcția Administrare Baze Sportive din cadrul Primăriei Brașov. Dacă, într-adevăr, așa este, atunci aceasta nu și-ar mai avea rostul…

Apropo, chiar va începe, prin vară, construcția ademenitoarei Săli Polivalente, pasată, acum, în sarcina CNI?! 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare