Sport

BRAȘOV. Sponsorii, singura șansă pentru transferul unui pivot la Olimpia CSU

 

Deși au avut tratative cu mai multe jucătoare, conducătorii de la Olimpia CSU nu au reușit să transfere pivotul de care au mare nevoie.

„E greu să perfectăm acest transfer. Singura șansă este să găsim sponsori care să acopere salariul. Umblăm disperați pentru asta, dacă vom reuși, atunci am putea lua o jucătoare de valoare. Altfel nu avem nici o șansă. Noi ne-am văzut de treabă, nu am ieșit să spunem că nu sunt bani. Chiar și în aceste condiții, am avut rezultate tot mai bune de la an la an, iar în sezonul trecut ne-am clasat pe locul 5. O medalie în acest sezon ar reprezenta enorm, dar va fi foarte greu. Nu știm când se va aproba noul buget. În acest moment, luna martie, cea mai importantă din sezon, nu este acoperită. Nu am mai făcut un cantonament de trei ani. Fetele au doar un echipament de joc, ghetele și le cumpără singure. Adevărul este că suntem pe un buget de avarie”, a declarat președintele Comisiei pentru Sport și Tineret din C.J., Dragoș Crăciun.

Deși este unul dintre antrenorii cu cotă din Liga Națională, Dan Calancea a acceptat să rămână la Brașov și chiar a renunțat la o parte consistentă din salariu, tocmai pentru ca echipa să poată aduce jucătoare.

„Cred că Dan Calancea are cel mai mic contract dintre antrenorii din România. A preferat să fie bani pentru jucătoate. El pune mult suflet în ceea ce face și merită tot respectul nostru”, a adăugat Dragoș Crăciun.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare