Sport

BRAȘOV. „Spartanii” din toată țara se întrec în Poiana Brașov

  • spartan.jpeg
  • spartani3_270729.jpeg
  • spartani_270727.jpeg
 

Sâmbătă și duminică, 3-4 august, Poiana Brașov este gazda celei mai importante curse cu obstacole din lume, Spartan Race, etapa din România. La cursă vor participa mai mult de 2.500 de sportivi din peste 20 de țări. Aflată la ediția a doua, Spartan Race aduce participanții străini din țările UE, dar de pe alte continente, cum ar fi: Statele Unite, Israel, Rusia, Turcia, Ucraina, Armenia,  Oman, Kuweit, Emiratele Arabe Unite. Față de anul trecut, când majoritatea participanților erau străini, anul acesta mai mult de jumătate sunt din România. Amenajarea traseului pentru cele două curse de mâine este finalizată, așa că suntem  așteptai  la startul curselor, în calitate de participanți sau susțînători.
Ca și anul trecut, competiția din Brașov este una dintre cele patru competiții din zona central-europeană din categoria Spartan Trifecta Weekend, ce permite sportivilor să participe la toate cele trei curse, Sprint, Super și Beast, iar în felul acesta să primească recunoașterea maximă a capacității de a își depăși limitele.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare