Sport

BRAŞOV – SPAIMĂ! Aproape de o tragedie pe gheaţa Patinoarului „Olimpic” / „Lupii”, în faţă în semifinala Ligii Naţionale la hochei pe gheaţă

  • akos.jpg
  • ambulantahochei.jpg
 

Corona Braşov a pornit cu dreptul în semifinala Ligii Naţionale la hochei pe gheaţă şi a câştigat primul meci al seriei cu ACSH Gheorgheni.

„Lupii” s-au impus la Patinoarul „Olimpic” cu 5-4, după prelungiri, şi conduc în serie cu 1-0.

Oaspeţii au deschis scorul prin Gergo Biro în minutul 6, după care „lupii” au marcat de patru ori în poarta harghitenilor, Molnar, Klempa, Trancă, Valchar punctând pentru 4-1. Totuşi, ai noştri nu au ştiut să gestioneze avantajul şi au avut probleme. Peter a redus din handicap pe finalul reprizei a doua, iar Ouellette-St-Amant şi Basaraba au trimis meciul în prelungiri, unde Trancă, din pasa lui Klempa, a marcat golul care a decis primul meci al seriei.

Meciul de miercuri seară a fost marcat de un incident care putea duce la o tragedie. Pentru câteva minute, rivalitatea sportivă a trecut în plan secund şi toţi cei prezenţi pe gheaţă au trăit momente teribile.

După un duel în apropierea liniei albastre din jumătatea Coronei, jucătorul celor de la ACSH Gheorgheni, Akos Szigeti, a rămas inert pe gheaţă. Imaginile cu suferinţa tânărului sportiv nu pot fi descrise în cuvinte; din fericire, hocheistul celor de la Gheorgheni a fost salvat de medici. În această dimineaţă, pe pagina de Facebook a clubului harghitean s-a anunţat că Szigeti este O.K.: „Testul tomograf efectuat la spitalul din Braşov a adus rezultate negative, deci nu a suferit alte daune dincolo de comotie”.

Meciul al doilea al seriei va avea loc astăzi, tot la Braşov.

FOTO: © Daniel Maximilian Milata, Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare