Sport

BRAȘOV. Sorina & Mariana Târcă – SUBIECT IMPORTANT ȘI EMOȚIONANT în presa croată!

 

Ceea ce noi am anunțat încă de acum câteva zile – CORONA BRAȘOV. Sorina & Mariana Târcă, pe picior de plecare! La ce echipă ar urma să ajungă?! „Afacerea” depinde de decizia ANAD…, începe să prindă conturul realizării. Anume că Sorina și Mariana Târcă vor activa la gruparea croată Podravka Koprivnica.

Se așteaptă, însă, mai întâi, verdictul ANAD în data de 10 iunie, în cazul Corona Brașov, pentru a se afla pedeapsa primită de Sorina Târcă, în prezent suspendată provizoriu, pentru acuzația de încălcare a regulamentului internațional antidoping.

După ce va semna, Sorina Târcă va fi, alături de portărița Yulia Dumanska, o vedetă a formației croate, în vreme ce mama sa, Mariana, va activa ca „secund” al antrenorului Zlatko Saracevic, dar și la centrul de copii și juniori al Podravkăi Koprivnica, așa cum a informat jurnalistul brașovean Marius Huțu pentru prosport.ro.

Sportske Novosti a scris despre așteptatul transfer al Sorinei Târcă la Koprivnica, punctând, printre altele, că „fiica ar călca pe urmele mamei, un adevărat «monument» la Podravka… Mariana Târcă este foarte iubită și acum la Koprivnica. Croații nu au uitat ce a realizat liderul all-time al Naționalei României (după goluri și selecții) pentru clubul amintit – Liga Campionilor câștigată în 1996, singurul din istoria handbalului feminin croat”. 

Apoi, jurnaliștii croați au făcut un remember cu realizările Marianei Târcă la Podravka, încheind cu o declarație a sa despre Sorina: „Îi place handbalul, poate juca și în centru. Da, sunt sigură că va fi mai bună decât mine, 100%. Acum vom vedea, pentru că mamele sunt mereu mame… Cu toate acestea, Sorina vrea acum să arate acest lucru, în timp ce mama ei ar trebui să se ocupe de copiii care sunt foarte necesari și importanți pentru Podravka”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare