Sport

BRAȘOV. Simona Gogârlă: „Îmi doresc să facem performanță”

 

Simona Gogârlă a semnat un contract pe patru ani cu ACS Transilvania Brașov, urmând să antreneze echipele de junioare ale clubului. Totodată, fosta handbalistă se va ocupa și de formația de senioare, care va începe din Divizia A, dar va avea ca obiectiv promovarea în Liga Națională. Cel mai probabil, ACS Transilvania Brașov se va înscrie în cel de-al doilea eșalon în sezonul 2019-2020.

„Îmi place să lucrez cu junioarele. În ultimii doi ani am făcut acest lucru la Chimia Rm. Vâlcea. Pentru mine este o nouă provocare. Mi-a plăcut proiectul domnului Marius Fetti. Vin la un club care a câștigat deja titlul național la junioare 2 și voi face totul pentru a continua munca pe care a depus-o Mariana Târcă. Trebuie să o luăm pas cu pas, să facem totul cu cap, dar îmi doresc să facem performanță. Despre echipa de senioare este prematur să vorbim, dar cu siguranță este posibil ca în acest ciclu de patru ani să ajungem în Liga Națională”, a declarat Simona Gogârlă.

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. Simona Gogârlă, în locul Marianei Târcă la ACS Transilvania. Contract pe patru ani


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare