Sport

BRAȘOV. Schimbări pe podiumul Ligii 4. Colțea a câștigat derby-ul cu Codlea. Corona, nici o emoție cu Olimpic Zărnești, campioana ediției trecute

 

Colțea 1920 Brașov s-a impus în derby-ul etapei a 15-a Ligii 4 brașovene la fotbal, cu ACSM Codlea, scor 1-0. Singurul gol al partidei de la Tărlungeni a fost marcat de Turcu.

Într-o altă partidă tare a rundei, Precizia Săcele a trecut de Ciucaș Tărlungeni, 2-1. Oaspeții au deschis scorul prin Zota, săcelenii întorcând rezultatul după reușitele semnate de Fekete și Ardeleanu.

Corona Brașov și-a luat punctele, după ce a trecut fără emoții, pe „Tineretului”, 3-0, de Olimpic Zărnești, campioana en-titre. Roșu, Buga și Constantinescu au punctat pentru Corona.

Cu 34 de puncte, Precizia Săcele a rămas singură pe prima poziție a clasamentului și are șanse mari să fie campioană de toamnă, în condițiile în care în ultimele două runde ale turului va juca la Voila, echipa de pe ultimul loc, și acasă cu Cetățenii Ghimbav.

Pe locul secund a ucrcat Corona Brașov, 33 p, la egalitate cu Colțea 1920, formația lui Călin Moldovan având un golaveraj net superior.

ACSM Codlea a rămas la cota 31 p și a coborât pe poziția a patra, Ciucaș Tărlungeni rămânând pe 5, cu 28 p.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button