Sport

BRAȘOV. Sala Polivalentă, în FAZA…

 
Pentru proiectul viitoarei Săli Polivalente din Bartolomeu, fostul primar George Scripcaru (PNL) a cheltuit bani serioși din bugetul Municipalității. În campania electorală de anul trecut, el a făcut din acest obiectiv o trambulină de lansare către un nou mandat, dar a pierdut alegerile în fața lui Allen Coliban, cel care i-a criticat vehement planul, susținând că sumele alocate pentru o asemenea investiție, pe un sol mlăștinos, sunt prea mari și nu se justifică. USR-istul a dat ca model de bună practică, se putea altfel, Clujul, cu noul său stadion și a sa Sală Polivalentă. Se știe, pe filiera de la Cluj, a sosit și Ioan Mărginean, instalat președinte la FC Brașov – Steagu’ Renaște…
 
George Scripcaru fusese sprijinit pentru funcția de primar și de Ludovic Orban, pe atunci premier – în prezent președinte al Camerei Deputaților, cel care a dat o mână de ajutor la trecerea proiectului Sălii Polivalente din Bartolomeu în sarcina Companiei Naționale de Investiții.
 
În ultima vreme, primarul Allen Coliban a ocolit să furnizeze detalii despre ce va fi cu Sala Polivalentă, însă, marți, Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, a oferit informații în acest sens, prezent fiind la ședința Consiliului Director al Federației Române de Baschet, care s-a desfășurat la Aro Palace.
 
„Un mare pas înainte în dezvoltarea sportului braşovean va fi construirea noii Săli Polivalente a Braşovului, proiect pe care Consiliul Judeţean l-a susţinut de la bun început şi pentru care am făcut demersuri în vederea finanţării şi implementării lui de către Compania Naţională de Investiţii. În momentul de faţă, lucrările de construcţie a Sălii Polivalente sunt în procedură de achiziţie şi am toată încrederea că la finele acestora vom putea avea o firmă câştigătoare. În momentul în care vom dispune de un spaţiu competiţional de înalt nivel, aşa cum este proiectat în cadrul noii Săli Polivalente, am certitudinea că vom putea găzdui competiţii de nivel naţional şi internaţional în multe sporturi”, a declarat Adrian Veștea.
 
Așteptăm cu interes anul când va fi inaugurată Sala Polivalentă…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare