Sport

BRAȘOV. „Ruptura” dintre ACS „SR” și Snagov, CONFIRMATĂ și de Vivi Răchită!!!

 

Negocierile dintre omul de afaceri Victor Angelescu, acționar principal la Sportul Snagov, și conducătorii grupării ACS „SR” Municipal Brașov nu mai sunt de actualitate (amănunte, aici: BRAȘOV. Varianta Snagov PICĂ pentru ACS „SR”!!! Stângă & Co., CALE LIBERĂ spre Liga 3!!!), lucru care a fost întărit și de tehnicianul Valeriu Răchită (foto).

„Planurile verii anunțau o completare a activității, în care era vehiculată și o mutare la Brașov pentru ca echipa condusă de Cătălin Rufă și Victor Angelescu să lupte pentru pozițiile fruntașe ale clasamentului Ligii 2. Lucrurile au luat o altă turnură și mențin formația ilfoveană la Ștefănești și pentru următoarea ediție de campionat”, s-a relatat în ziarul prahovean Telegrama, unde Vivi Răchită a anunțat că nu mai este antrenorul celor de la Sportul Snagov: „Am fost anunțat că echipa își va continua activitatea în Ilfov fără mine. Cum obiectivul sportiv în trecutul campionat a fost atins, sunt curios ce mi se reproșeză. Asta e, suntem în România și se poate întâmpla orice”.

Foto: Telegrama.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare