Sport

BRAȘOV. Reacții după un meci de 5 stele. „Mai muncim, mai creștem și vom ajunge unde ne dorim”

 

Corona Brașov s-a distrat cu multinaționala CSM București vreme de vreo 55 de minute, însă cea mai valoroasă handbalistă a planetei, Cristina Neagu, abia revenită după grava accidentare suferită la Europeanul de anul trecut, a reușit să își salveze echipa și un punct sub Tâmpa.

S-a încheiat 30-30, însă fetele în albastru și galben ar fi meritat, fără doar și poate, victoria. Nu a fost posibil acum, însă această echipă are potențial ca, dacă nu acum, cu siguranță în sezonul viitor să se „bată” pentru titlu. Păstrând proporțiile și vorbind doar despre valoarea individuală a sportivelor din grup, această echipă seamănă mult cu cea construită, în timp, de Jürgen Klopp la Liverpool. Și „cormoranii” s-au chinuit în primele sezoane cu neamțul, au testat, au crescut, au căpătat omogenitate, s-au format realții de joc, dar de un an și ceva încoace încântă. Dacă acest grup va fi păstrat, dacă antrenorul Ion Crăciun va rămâne să continue ce a început și dacă vor mai fi aduse una sau cel mult două „piese”, Corona Brașov poate în sezonul viitor să fie campioană.

La finalul confruntării de la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, tehnicianul Ion Crăciun a comentat: „Îmi pare rău de finalul de meci. Poate că trebuia să gestionăm mai bine diferența pe care am avut-o în repriza a doua. Noi ne-am grăbit, pentru că am vrut să marcăm goluri ușoare. Nu am fi ajuns la acea diferență, dacă am fi mers pe pozițional, având în față jucătoare înalte. Îmi pare rău pentru acest public minunat, că nu am putut să le oferim oamenilor o victorie. Dar o luăm pas cu pas. Anul trecut am fost aproape de CSM, ne-a învins greu, pe final, iar acum am făcut egal cu această echipă care are mari valori. Cristina Neagu a trebuit să stea tot meciul pe teren. Mai muncim, mai creștem și vom ajunge unde ne dorim. Noi încercăm să jucăm un handbal frumos. Asta este echipa Brașovului și ne mândrim că putem să facem spectacol pentru oamenii care vin în tribună. Că nu reușim întotdeauna să câștigăm, să ne ierte și ei. Avem jucătoare tinere, care mai au fluctuații. E clar că de acum, după acest rezultat, fetele vor avea o altă încredere și o altă atitudine. Sper că fetele noastre vor fi selecționate pentru Mondial. Merită! Mă bucură și pe mine revenirea Cristinei Neagu. Este o jucătoare de care echipa României nu se poate lipsi”.

De partea cealaltă, Adrian Vasile, antrenorul oaspetelor, a menționat: „A fost o plăcere să avem un astfel de meci. Nu sunt mulțumit că am primit multe goluri, dar știam că întâlnim o echipă bună, cu multe jucătoare de valoare. Campionatul este echilibrat. Sunt mai multe echipe bune și nici un meci nu este ușor”.

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. Selecționerul României, prezent la meciul Coronei cu CSM București / Ce a declarat?!…

BRAȘOV. Corona – CSM București, FINAL! Scorul este…

Ce meci! Fără Cristina Neagu, băteam Bucureștiul și dacă jucam două săptămâni!

FOTO: Facebook Corona Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare